Я вірю, ви знаєте – МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!!

  • 25 Січня, 2011
IMG_3009z1

25 січня 2011

IMG_3009z1Сезон січневих свят завешено і, звісно, відчувається потреба зробити висновки, підбити підсумки. Ні, не глобальні – творчість статистиці не підвладна. :0) Хоча, ви могли зауважити, що протягом 2010 вийшло друком два авторських видання:  “Хлопчик Вітерець та Золота Планета“, доросла соціально-філософська казка, як кажуть старші читачі, та чарівна різдвяна казка “Мрії збуваються. Казкова історія, яку розповів Різдвяний Янгол” для затишного родинного читання.

А ще нові книжкові проекти, частина з яких вже впредставлена на сайті, започатковано роботу з казкою в звуковому форматі – наразі є авторське читання повної версії “Мрії збуваються”, записане в студії Радіо Марія в Україні, в роботі нові записи, з іншими виконавцями на інших студіях. Чекайте!)

Продовжується народження пісень для дітей, адже досвід пісні “Мрійники та Мрійниці” показав, що дітям крокувати “з піснею по життю” дуже важливо! Так само, як і виходити на сцену! Ожила на сцені постановка “Мрії збуваються” Дитячого музично-драматичного театру “Віват” (директор та режисер Світлана Жуковіна). Щира подяка юним талантам та викладачам!

Кілька нових сценаріїв різного плану та обсягу – від театралізованого свята до радіопостановки та кіноверсії втілені в життя або ідуть своєю дорогою до вас, шановні глядачі та слухачі.  Плани краще втілювати, ніж про них згадувати! Побажайте від душі!!
Буде з чим знову і знову приходити на зустріч з ВАМИ!  :0)

І все ж, деякі особливі міркування самі собою рояться в голові.
Про них надзвичайно виразно сказала Наталія Грабовська, режисер благодійного театру “Місто Сонця“, що вже три роки подорожує дитячими будинками. Цього сезону із святковим дійством від Казкарки Джінні “Новий рік з Мадараскару, або Витівки Снігової Королеви”  в тому числі.

Ось послухайте її ЩОДЕННИК ВОЛОНТЕРА
Можливо, і у вашому серці щось зворушливо відгукнеться!

Зрештою, до чого ці всі підсумки? Щоб щасливих подій в житті ставалось більше!
Адже я вірю, ви знаєте – МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!!