“Голуб миру” для дітей світу

  • 18 Квітня, 2014
1634201689_n

13 квітня 2014
Перший етап доброчинної акції “Голуб Миру” згуртував неймовірних учасників. На Майдан Незалежності в Києві у Вербну неділю “прилетіли” мирні дитячі голуби з майстер-класів художниці  Світлани Конощук, Євгенії Пірог, від студійців Наталки Сердюк, читачів Національної бібліотеки України для дітей, студентів “Академії комуникації” Наталії Грабовської., від учнів Наталії Kaдін-Фесенюк зі Спілки художників України “Український дім”, з Клубу розумних дітей“ВУЛИК ІДЕЙ”.
1634201689_n

Додали миролюбних пташок письменниця Maріаннa Maлінa, художники Олена Турська та Віталій Кириченко, привітали учасників акції дитячий письменник Сашко Дерманський та Максим Потапчук – координатор Красноармійського Центру “Джерело”, який став співорганізатором проекту.
10151402n
Активно включилися у мирну справу багатодітна матуся Алла Стецюк з донечкою Олександрою, учасницею вокального ансамблю “Київські соловейки”, школярі з київських шкіл №97 та 61, які ще й відкритого листа оголосили. Про те, що “Діти України бажають миру своїй країні та усім народам Землі”. Величезну зграю Голубів Миру з України відправлено Президенту РФ – туди, де багато агресії, де забули про добросусідський мир.
10259818n
Все бачили і знімали студентки Театрального інституту ім.Карпенка-Карого (дякуємо Ангеліні Турській), тож сподіваємося на відео ролик. Отже, ще побачимось
Перехожі на Майдані дивувались, посміхались і …приєднувались, адже душа так прагне добрих справ! Приєднався і телеканал 112, розповівши у прямому ефірі про цю подію. Хто бачив-чув – переповідайте іншим, аби примножувалося добро у світі! “Голуб Миру” збирає під свої крила усіх народних миротворців, великих і малих! Вітання друзям-львівянам з Центральної бібліотеки для дітей, м.Львів.
Акція також має арт-терапевтичне спрямування, про що зауважують педагоги та психологи. Споліваємось, у наступному етапі розшириться георгафія голубиного миру і мирного простору в нашій країні!
Більше фото дивіться тут!
ДЯКУЄМО УСІМ!