“Глоубері Букс” привітало читача – автора буктрейлера

  • 24 Жовтня, 2012
IMG_2114a
19 жовтня 2012
Як вже зазначалося, видавництво “Глоубері Букс” мало приємність отримати відео ролик про книгу “Райдугони” (авт.Антон Сіяніка), який вперше демонструвався 1 вересня для відвідувачів сімейного центру “Дивосвіт”. Змонтовано ролик в дитячій кіностудії (керівник Олена Кислова) Національної бібліотеки України для дітей, матеріалом для роботи послугували малюнки та вреження від книги читачів Максима та Дениса, учнів 4-го класу, учасників рекордного книжкового проекту “Срібна Книга” та активних учасників Всеукраїнської ініціативи “Додай читання”.
IMG_2114a
Денис отримує книжковий подарунок

Видавництва “Глоуберрі Букс” відзначило уважних та творчих читачів книжковими подарунками. Зустріч з представником видавництва Ольгою Старостіною відбулася в школі №97 ім.Олени Теліги. Учні 4-А класу тепер і про видавництво більше дізналися, і книжкам в подарунок до класної бібліотечки пораділи!
IMG_2396a

IMG_2398a

Разом з тим, “Додай читання” ініціювало облаштування книжкової полиці в учбовому кабінеті, тож школярі могтимуть читати улюблені книжки на перерві, обмінюватися враженнями, знайомитися з новинками. А просто на зустрічі додавали спілкування про книжки цікаві “книжкові запитання” від Балагучого Шпака, що принесла до дітей Джінні та “Пташина пошта” – інформаційний та просвітницький формат проекту “Додай читання”.

Щира вдячність за книжки видавництвам “Глоубері Букс”, журналів “Стежка”, “ЗІН”, письменниці Марії Морозенко та її друзям – усім, хто вірить: читання – сила!