ДИТИНСТВО – це СПІЛЬНА територія

  • 22 Січня, 2013
IMG_4301s

22 січня 2013

Спостереження настрою)

День Злуки – можливість об’єднатися навколо дитячої творчості задля яскравого, змістовного дитячого сьогодення та щасливого майбутнього завтра.
Громадська організація “Дитинство” спільно з КМДА, за підтримки департаментів культури, позашкільної освіти та відповідних підрозділів МВД влаштували 22 січня свято-концерт за участі дітей з різних міст України. Теплий дитячий сценарій, бездоганна робота ведучих, а скоріше, життя на сцені! Неймовірно злагоджені та душевні виступи дітей-артистів!..

IMG_4301s

IMG_4321s

IMG_4296s

Найцікавіше спостерігати дійство з-за лаштунків, коли бачиш сутність та відчуваєш причасність. Ось кілька робочих кадрів як відбувалося “налаштування” юних артистів та секретики солодких подарунків у короткому фоторепортажі.

IMG_4309s

IMG_4312s

Злагодженість, фаховість, щирість команди тішить та надає впевненості: є небайдужі професионали, які піклуються не про рейтинги, а про душу дитини.
Переглянувши концертні виступи маленьких киян, херсонців, запорожців, одеситів… і сповна надихнувшися енегретичним запалом, поверталася та розмірковувала. Концерт до Дня Злуки – чи відчули діти-артисти та глядачі відповідні “тематичні” емоції? Думаю, так – свято українських дітей від-бу-ло-ся.

IMG_4311s

І ви погодитеся: ДИТИНСТВО – це СПІЛЬНА територія!