Дитина-читач сьогодні стане читачем дорослим завтра)

  • 3 Липня, 2012
IMG_9095zz

23 червня 2012

Книжкову шпаківню – в люди. в парк, на дитячий майданчик!
Мами й татусі з книжками – найкращий виховний момент!

IMG_9095zz

Ось так ими практичними рішеннями завершився другий тур зустрічей в Обласній бібліотеці в Рівному. Разом із співробітницею технічно-комп”ютерного відділу Юлею Ковальчук (на фото праворуч) поспілкувались у форматі інтерв’ю що до ініціативи “Додай читання” та обговорили конкретні місцеві умови цієї бібліотеки.

Бібліотека для дорослих, втім, має деякий фонд для дітей. Розташована в парку, в центрі міста, де є дитячий майданчик, велосипедні квадра-машинки напрокат, морозиво… Батьки та Діти…

Морозиво є, а книжок нема! точніше – вони є поруч, за стінами книгозбірні. Отож, в підсумку, додали певного напрямку літньої роботи бібліотеці: влаштувати “вихід в люди”, до дітлахів!
Додай книжкову шпаківню – додай читання!)
Вільна шпаківня наразі є, адже гіпермаркет “Епіцентр” в Рівному виготовив дві (перша встановлена в ПДМ).
Сподіваюсь, внутрішні узгодження в бібліотеці не заберуть часу, і вже наступного тижня крім вєліків та морозива дітям до відпочинку додадуться книжки!
…а якщо й мами і татусі візьмуться за “дорослі” книжки – то виховний момент спрацює якнайкраще!
Дитина-читач сьогодні стане читачем дорослим завтра.

250949z

Нині в одному з найбільших залів Рівненської обласної бібліотеки діє виставка технічної творчості дітей з різних районів Рівненської області. Цікаво, експонатів багато, різноманітних! Дійсно, чимало технічних моделей, що особливо потішило, принаймні ось таких відвідувачів.