Дитячий театр “Віват” представляє “Мрії”

  • 20 Січня, 2011
IMG_3212s

19 січня 2011

Мрії збуваються і в казках, і в житті, і на сцені. В особливий день, у свято Водохрещення, здійснилась довгоочікувана мрія Дитячого музично-драматичного театру “Віват”, який працює при школі №96 міста Києва. Прем’єра спектаклю “Мрії збуваються. Казкова історія, яку розповів Різдвяний Янгол” відбулася!

IMG_3212s

Зимові канікули та карантин змінив дату прем’єрного показу, та не змінив плани юних театралів познайомити глядачів з чарівною Різдвяною казкою. Тож задоволення отримали і виконавці, і глядачі! Слід зауважити, що і тих, і інших було чималенько в ошатній, святково прибраній актовій залі.

А які костюми та декораціі – то й не передати!

Саме так можуть народжуватись і зростати …мрії стати акторами! Таких багато у творчому дитячому колективі під керівництвом Світлани Антонівни Жуковіної, директора та режисера театру “Віват”. Творче режисерське бачення додало спектаклю пісень і танцювальних моментів. Задоволення та втіху отримали всі присутні – діти, батьки, школярі, вчителі. Оплески та щире ДЯКУЮ від автора та глядачів пролунали в глядацькій залі від душі!!

i00153zz

i00204zz

i00202zz

i00143zz

Фото з вистави дивіться у розділі “Мрії збуваються” – “Спектаклі“.

Разом з глядачами ми загадали бажання, щоб таких творчих успіхів у театра більшало з кожною виставою!