Дитяча велогонка – справжні правила та весела пісня!

  • 1 Жовтня, 2012
DSC_0834z

8 вересня 2012

Вдруге на дитячій велогонці в парку Дубки звучала пісня “Веломобіль” у виконанні найменших гонщиків разом з авторкою Казкаркою Джінні. Фонограму записав Євгеній Коваленко, фото якого разом з компанією інших юних помічників Джінні від минулої весняної гонки розміщено у газеті “Сім’ і дім”. Нічогенький сюрприз, спринтерський!

DSC_0834z
на фото учасник заходу Денис

Одинадцята гонка залучила до велозмагань більше 700 дітей різного віку, а скільки мам, тат та всіх інших друзів та родичив юних велосипедистів отримали шалений позитив – годі й перелічити!

IMG_0840z

Особливими цього разу були уроки здоров’я. І хоч Джінні вже не вперше зустрічається на ігрову півгодинну зустріч з дітьми, тепер організатори гонки влаштували Уроки Безпеки. Разом з Джінні було веселіше вчити правила дорожнього руху і навіть рахувати, скільки років маленьким вело-водіям чекати дозволу виїзду на стравжні траси.

DSC_0809z
уроки безпеки

DSC_0817z

DSC_0837z

Втім, велотраса в парку Дубки, де традиційно відбувається ця яскрава та зворушлива подія, має своїх прихільників та й новачків. Тут завжди радо зустрічають і підтримують усіх, кожен учасник отримує відзнаки, сувеніри та справжнісіньки медалі! Не лише бачили, але й переконалися на дебютному заїзді Максима. Можливо, наступного разу і наших гонщиків буде більше!

IMG_0876z

DSC_1500z

Натхнення і терпіння всім вело-організаторам!
І на завершення ВІДЕО з велогоночною піснею “Веломобіль” 🙂