Дитяча творчість з “Додай читання”

  • 1 Серпня, 2013
IMG_7479a

27-28 липня 2013

Всеукраїнська ініціатива “Додай читаня” та “Солодкі казки”  Євгенії Пірог смакували в суботу на АРТ-ПІКНІК Слави Фролової. Завдяки компанії “Chicco-Україна” зручно вмостилися і гарнюньо читали-малювали і діти, і дорослі. Малеча дивувала, тішила, надихала! Ще б пак: можна і казочку почитати, і одразу картину-ілюстрацію намалювати.

IMG_7479a

992941n1

IMG_7450a

Додавали читання з Джінні на АРТ ПІКНІК маленькі казочки: “Червоний автомобільчик” – казка-роздум, читання-гра, спільна справа, “Сонце і квітка” – оповідка-емоції, співпереживання, натхнення.

IMG_7524

IMG_7535

В неділю, 20 липня, читала з дітьми казкотерапевт Катерина Єгорушкіна. Чарівна школа дельфінів за книгою “Будиночок з води” надихала дітей на розуміння музики та природи, малеча чудово впоралася із  вигадуванням та малюванням. Казкові вихідні на АРТ-ПІКНІК Слави Фролової у компанії з “Chicco”!

967353n1

Дивувала усіх – і малих, і дорослих відвідувачів – справжня дивовижа: “Срібна Книга”. Цей Національний рекорд України, великоформатну рукотворну ілюстровану книгу прочитали учасники рекордного мистецького проекту, координатор проекту Анна Філінська та школяр Денис. Діти захопливо роздивлялися величезні ілюстрації, але й самі не пасли задніх – навчилися робити цікаві орігамі. Допомагав їм персонаж казки кажан Лилик, який ну дуже-дуже нагадував Дениса.

999814n1

Справжні авторські емоції дитини-творця збуджують та розвивають цікавість до читання. Читайте з нами по вихідних і буднях!

Фото звіт:

Солодкі казки

Маленькі казочки