“Додай читання” з “Гармонією”

  • 18 Квітня, 2014
DSC_0222
16 квітня 2014

Читання хоч і не математика, втім додавати його цілком можна! Наприклад так, як Всеукраїнська ініціатива Додай читання влаштувала це у дитячому Центрі творчого розвитку “Гармонія” у Київі.
DSC_0222

Книголюб Балакучий Шпак надіслав дітлахам “Пташиною поштою” листи із запитаннями про книжки, казки і читацьку чудасію. Разом з Казкаркою Джінні та бібліотекарями з Бібліотека 115 для дітей м. Києва юні помічники Шпака впоралися із особливою поштою, відповіли-розказали про все і навіть більше. Окрім настрою, отримали за це розмальовки Балакучого Шпака. А ще разом співали-танцювали і вивчили важливі слова: читання – сила!

DSC_0219

DSC_0214
Додавали ж справжнього читання своєрідним моноспектаклем “Дідова ріпка” – сучасною віршованою варіацією на відому казку від авторки Evgenia Pirog.
10010072
На завершення великі і малі учасники зустрічі оселили книжки, що подарували бібліотека, волонтери та ініціатива “Додай читання”, у паркову книжкову шпаківню на подвір’ї центру. З керівництвом Центру та бібліотекою №115 “Додай читання” узгодило спільний робочий план подальшої підтримки дитячого читання.

(дякую за фото Інна Україна)