“Додай читання” на сторінках The Little Free Library Book

  • 1 Квітня, 2015
IMG_72722

Гарні новини!

Видання The Little Free Library Book, що виходить у квітні в Сполучених Штатах Америки, містить кілька сторінок про КНИЖКОВІ ШПАКІВНІ Всеукраїнської ініціативи “Додай читання“!

Книга про Міжнародний рух Маленьких Вільних Бібліотек (LFL), який заснував у 2009 році Тод Болл, розповідає про історію та досягнення проекту. Нашою країною під проводом Євгенії Пірог, авторки та організатора “Додай читання”, вже 2 роки крокують особливі бібліотечки для вільного читання – книжкові шпаківні. Їх вже понад 120, частина таких шпаківень-бібліотечок зареєтровані учасниками ініціативи на всесвітній карті LFL.

IMG_72722

На сторінках книги з теплотою і зацікавленням зазначили особливі досягнення “Додай читання” – створення спільно з дітьми 14-ти альманахів з казками. Переглядаючи ВІДЕО від видавців LFL Book від 51 сек ви почуєте розповідь про книгу, а з 1:29 хв. можна бачити сторінки книги, де розміщено фото обкладинки одного з альманахів, створеного Джінні (Євгенія Пірог) впродовж першого сезону АРТ-ПІКНІК Слави Фролової в Києві.

Art_Picnic_11

Все інше будемо читати-презентувати, коли книга примандрує в Україну 🙂
Сподіваємося, незабаром 🙂

Дякую, що додаєте читання у життя!

Ваша Джінні