“Додай читання” на “АРТ Пікніку Слави Фролової”

  • 9 Липня, 2013
IMG_7094d

9 липня 2013

Всеукраїнська ініціатива “Додай читання” розпочала серію зустрічей-активностей з читання для дітей і не тільки на “АРТ Пікніку Слави Фролової” – масштабному сезонному проекті Парку Мистецтв на Виставковому Центрі в Києві. Впродовж всього літа і вересня тут від ранку до вечора тривають творчі зустрічі, майстер-класи, виставки та усілякі активності для дітей, дорослих та всієї родини – чудові можливості на щодень для втілення творчих ідей та розвитку дитини!

IMG_7094d

Звісно, для Всеукраїнської ініціативи “Додай читання” найулюбленіше тут – Читання! Тож “Додай читання” та “АРТ Пікнік” про творчу підтримку і співпрацю домовилися “рішуче та неминуче” 🙂 Розклад заходів

Зазвичай читання за розкладом “АРТ Пікніку” – година від 11:00 та від 18:00.
Відтепер систематично тут буде присутнє “Додай читання”.

Перша подія відбулася 9 липня за участі автора проекту – Джінні (письменник Євгенія Пірог), а впродовж тижня заплановано ще кілька:

вівторок, 9
11:00 Додай читання. Сьогодні ми читали вірші Джінні про котиків, вчилися рахувати та бути уважним, потягатися та вмиватися мов котенята, бавилися, співали та робили орігамі!
IMG_7084 Більше фото тут.

IMG_7087s1 Пісня “Котик вчить ноти”

Наступні події цього тижня:

середа, 10
11:00 Додай читання. “Рукавичка.NET” з Джінні (Євгенія Пірог) Матеріали – кольоровий папір (або для орігамі), клей-олівець, ножиці, фломастери, крейда.

четвер, 11
18:00 – Додай читання. “Подорожі Пані ТелеВежі” з Джінні (Євгенія Пірог) Матеріали – кольоровий папір, фломастери.

п’ятниця, 12
11:00 Додай читання. “Солодкі казки” з Джінні (Євгенія Пірог) Матеріали – папір та матеріали для малювання.

субота, 13
18:00 Додай читання. Подорож з “Хлопчиком Вітерцем”, читання-гра з Джінні (Євгенія Пірог) Матеріали – кольоровий папір (або для орігамі), клей-олівець, ножиці, фломастери.

IMG_7095

Язик до Києва доведе, а вказівник на Виставковому центрі – додавати читання!
До зустрічі!