Діти в Рівне мріяли разом з Джінні

  • 5 Жовтня, 2010
IMG_2823z

4 жовтня 2010

Книжкову новину про Золоту планету доніс невгамовний Вітерець до славного міста Рівне!
Саме тут, в школі №27, дітям добре мріяти, а про майбутні творчі шляхи й поготів! Адже тут окрім обов’язкової освіти учні можуть навчатися у вокальній студії, хореографічних колективах, в драматичних гуртках та студіях з інших мистецьких напрямків.

IMG_2823z

 

На цій зустрічі гостею була Крістіна Панасюк, яку пам’ятають у школі як маленьку співачку Христинку Гринбоку. Її дитяча мрія здійснилась, адже вона тепер стала автором і виконавцем пісень – одну з пісень заспівала на святі книжки про Золоту Планету. Важливо, що Крістіна продовжує йти шляхом своєї мрії, адже тепер вона викладає музику в музичній школі і буде допомагати іншим маленьким мрійникам!

Мабуть тому, зустріч з книжкою “Хлопчик Вітерець та Золота Планета” не оминула тему мрій. І це добре, адже чим більше ми мріємо, тим ми щасливіші і тим більше мрій здійснюється!

На згадку про зустріч з автором, неймовірною мрійницею Казкаркою Джінні, в шкільній бібліотеці залишиться книжечка про Веселкові подорожі Хлопчика Вітерця.
А про свої мрії учасники зустрічі з 3-Б напишуть твори. І цілком імовірно, про деякі з творчих мрій ви згодом дізнаєтесь на сайті “Всі Мрії”.

Не дарма ж це VSI MRII.IN.UA – Всі мрії в Україні!

IMG_2829z

IMG_2824z

IMG_2825zz

IMG_2831zz

IMG_2828z

Більше фото дивіться в розділі “Зустрічі з читачами“.

Щасливих вам мрій!