Детектив з краплями дощу на СК-4

  • 3 Грудня, 2011
IMG_5888a1

2 грудня 2011

62 дитини та 5 дорослих співавтори четвертої зустрічі проекту Срібної читацької Книги довели сюжет до несподіванки: КІТ БУЛЬКА ЗНИК!!))) Під звук чарівного дощу, майже детективно, створювались нові сторінки великої спільної книги в Національній бібліотеці України для дітей.

IMG_5888a1

Учасники творчої групи четвертої зустрічі на фото: письменник Олександр Есаулов, співачка Оксамита (Оксана Новачук), Казкарка Джінні (Євгенія Пірог), художники Олександра Манькута та Марися Рудська та учні 172 школи.

IMG_5826z

З чудовими подарунками прийшла до дітей керівник проекту дитячий журнал “Жирафа Рафа” Юлія Сливка. Окрім іграшкового жирафа, який “підказував” казкарці Джінні чарівні числа для лотереї від Оксамити, всі діти отримали на згадку журнал “Жирафа Рафа” або “ЗІН”.

IMG_5708z

Запам’ятають школярі неймовірно змістовне спілкування зі співачкою Оксамитою. Бліц-конкурси, подаруночки, навчання “За що ми дякуємо”, пісня “Подаруй другу”  – просто злива сюрпризів, яка завершилась справжнім чарівним рукотворним дощем!
Цікаво почути?
Можете навіть побачити!! Ось ВІДЕО!

Величезна ПОДЯКА всім співавторам!

І на завершення :0)

Певно, активна участь письменника Олександра Есаулова, який полюбляє детективні сюжети, призвела до того, що новий творчий вихор дитячої фантазії поставив питання руба: ЩО ДАЛІ?)
А далі, звісно – наступна зустріч, де будемо дізнаватись, КУДИ І ЧОМУ зник кольорово-смугастий кіт Булька!

До  речі – а ви як гадаєте?
Чиє передбачення справдиться – той має шанс стати віртуальним співавтором! :0)

До наступної зустрічі!
Ваша Джінні)