Читай творчо: Херсон, школа 53

  • 23 Грудня, 2019
IMG_3203

18.10.2019

Почесна місія – долучати до читання. Так вважаю не лише я, Казкарка Джінні -Євгенія Пірог, а й колеги, які допомагають запроваджувати творчі читацькі конкурси для дітей. Та головне – щоб це активно підтримували бібліотекарі, як от Людмила Мельник з херсонської школи № 53, вчителі, батьки дітей. Тож перебуваючи в Херсоні, із задоволенням виконала приємну місію – передала з рук в руки примірники журналу «Крилаті» (керівник редакції – письменниця Тетяна Винник) та гонорар другокласнику Владиславу Віжічаніну.

IMG_3203

«Журнал? Гонорар?» – здивувалися учні 1-4 класів, що згуртувалися

на зустріч з письменницею з Києва. «Так, авторську винагороду переказує редакція за друк на сторінках журналу комікса про силу читання, який Владислав надіслав на конкурс «ЧитайСвіт», зорганізований Всеукраїнською ініціативою «Додай читання» з партнерами. Компетентне журі визнало роботу серед кращих, тож тепер юний автор зможе з родиною порадіти і друзів морозивом пригостити.

IMG_3212

Та головне – сили читання додалися чималій школярській аудиторії на півдні країни. Разом з Балакучим Шпаком про шпаківні дізналися, з новодруком «Школяриковою абеткою» позаймалися та з літер паліндроми складали. Учні залишилися, «А МЕНЕ НЕМА». Час минув насичено, енергійно, та Шпак кличе до нових мандрів і книжок. 
Дякую за плідне спілкування і пам’ятну подію.