Читацькі події у Києві

  • 23 Грудня, 2019
IMG_9267d

13.09.2019

“Абетковий” день народження разом з книжкою “Школярикова абетка” та з Казкаркою Джінні – так гостювали у першачків школа 97 в день народження літніх іменинників. Ну, не тих, що похилого віку, старенькі, а тих, що влітку народилися. А щоб літери більше не плутали дітлахів, школярики взялися абетку вчити не-гай-но, навіть відчули себе казковими персонажами. Тож книжка-новинка з завданнями вчасно нагодилася.

IMG_9267d

24.09.2019

“Школярикова абетка” з першачками НУШ – нової української школи – це цікаво та барвисто. Спочатку роззираєшся і милуєшся: нарешті у нас все таке казкове! Тож книжкові забави – руханки-співанки, віршики-загадки – гарнюньо пасують настрою і творчій свободі найменших школяриків. Балакучий Шпак допомагав, дітей “зачаклував”, Джінні рятувала й “Школярикової абетки” малечу навчала. Школо №5, дякую!

IMG_9444d

25.09.2019

До бібліотеки ім. Маяковського завітали одразу

2 класи другокласників сусідньої школи 182. Балакучий Шпак і Мудра сова з “Додай читання” підготували чимало завдань, впоравшись з якими діти познайомились з кількома книжками Казкарки Джінні, як от “Кіт Мармур та різдвяні пряники”, “Школярикова абетка”, “Кольорові голоси”. І хоча у складеному з літер паліндромі “кітУтік”, то від читайликів кіт Мармур ніяк не втече: віднині книжечки поповнили полиці бібліотеки. Дякую за цікаву компанію, друзі!

IMG_9470s

03.10.2019

Чарівна “Абеткова” зустріч з школяриками-другокласникам и школи №20 в фантастично-затишній бібліотеці №122, що на Парково-Сирецькій. Так, так, бо чому ж не похвалити бібліотеку, з якою мешкаєш на одній вулиці?)) Направду, зустріч вийшла казковою – і з літерами й словами “гралися”, і віршики про школу читали: абетка ж бо шко-ля-ри-ко-ва! Дякую за організацію події і чарівне фото.

DSC02144d

Читайте, зростайте, знання здобувайте!