Читання в оновленій бібліотеці Шевченка

  • 30 Листопада, 2016
IMG_6285

Тепер тут, в дитячій бібліотеці ім.Шевченка в Києві (а вона нещодавно пережила щасливе кардинальне оновлення!) є “Трамвай читання” у барвистій шафі, казковий “кімнатний” мурал та величезна “вітрина” читацьких подій. Саме так виглядає крізь відкриті “акваріумні” вікна життя сучасної бібліотеки.

IMG_6285

Наприкінці листопада сюди завітала …іграшкова кенгуру, а разом з нею – книжка “Сумка мами кенгуру” та Казкарка Джінні, її авторка та організатор Всеукраїнської ініціативи “Додай читання“.

 

IMG_6312

От і жваво ми начиталися, у пташину пошту награлися, гарно намайструвалися і весело наспівалися з першокласниками! Балакучий Шпак, звісно, допомагав – мелодію-фонограму наспівував  🙂

IMG_6322

А ще й другокласники завітали новинками потішитися. До смаку їм книжка “Сильвестр та друзі” прийшлася, яку діти з Івано-Франківська малювали.

IMG_6329

Оновлений простір надихає не лише учасників події, але й “глядачів” та уважних “спостерігачів” зовні. Дехто з таких щиро дивується: виявляється, в нашій країні в бібліотеках книги є, і люди чи-та-ють!!

15123046497_o

Так, звісно! Адже – “ЧИТАННЯ – СИЛА“!