Балакучий Шпак у Творчій Хатинці

  • 20 Жовтня, 2015
IMG_0759

17 жовтня 2015

Читацькі мандри Джінні Evgenia Pirog та Балакучого Шпака у Творчій Хатинці, що поряд з Вільна Хата у Краматорську – суцільна радість! Такими щасливо усміхненими побачив Шпак малечу, що завітала на книжкові гостини. Ще б пак! Стільки книжок з різних міст ураїни передали сюди учасники акції “Книга для Друга”!

IMG_0759

Тож мерщій стали до роботи. Коли читали свіжесенькі вірші “Школярикової абетки” пана Балакучого Шпака, найпершими трапилися літери М (мова) та И (мир) – саме те, що насправді діже потребує тутешнія дітлашня.

1216869637_o

IMG_0725

Почитали загадки з книжечки “Марися та котячі походеньки” та й спільну історію про котячу країгу намалювали-навигадували. Про Мурляндію, де кошенятка нЯвчаються у школі, ласують муркотоликами і рятують світ у команді “Лапи-царапи”. Разом читали, співали, малювали і танцювали задля дружнього спілкування та залюблення у книжки.

IMG_0803

П.С. Менеджер Хатинки Inna Pasichnyk та вчитель, волонтер-просвітник Оксана Проселкова встигли обговорити плани подальшої роботи, аби розвивати мовну практику дітей. Прудкий Балакучий Шпак
по-секрету вже нашепотів Джінні дорогою додому назву і віршик до такого проекту…
Чекайте далі 🙂

Та завітайте до Хатинки і ви, з дітьми і без, читати-помагати.
Читання – сила!