Home icon Головна»"Срібна читацька Книга": чекаємо другу зустріч
"Срібна читацька Книга": чекаємо другу зустріч

1 листопада 2011

Нині разом з Джінні в очікуванні читачі, бібліотекарі та письменники: нові сторінки в "Срібній читацькій Книзі" ось-ось з'являться! Учні з школи №175 затамували подих - в книготворенні разом з ними справжнісінькі письменники та художники!!

IMG_2019a

На другу зустріч в проект "Срібна читацька Книга" 3-го листопада о 12:00 ми очікуємо Віту Левицьку, авторку нової серії книг для дітей "12 балів" (книги "Тарас Шевченко і я" та "Степан Бандера і я"), Сергія Гридіна, автора книг «Федько, прибулець з інтернету» та "Федько у віртуальному місті".

Певно, саме це допоможе співавторам-школярам вигадувати казкових персонажів!

А от уява дітей та майстерність художників Тетяни Гущиної і Наталі Попової додасть на сторінки СК справжніх ілюстрацій. Нема сумнівів, вам подобаються саме книжки з картинками!))

Порадіють діти й спілкуванню з редактором видавництва "Зелений Пес" Оксаною Левицькою, адже видавництво завжди тішить читачів книжковими подарунками!

Створювати персонажів казки допоможе пісня "Гном Допомагайка" від Олени Карпенко. Може герої казки будуть співочі?))

Отож, цікаві знання та непересічний творчий досвід отримають майбутні співавтори "Срібної Книги" - читачі Національної бібліотеки України для дітей.
Завітайте і ви до нас!
У четвер опівдні перегортаємо обкладинку!